logo-assist-low.png

Assist Digital Albania | Zyrat Tiranë dhe Durrës

Ju prezantojmë me zyrat tona

Ne ofrojmë shërbim klienti në italisht, anglisht, gjermanisht dhe frëngjisht për klientë të shumtë ndërkombëtarë,  kryesisht në sektorin e telekomunikacionit, turizmit dhe atë automobilistik.

Qendra jonë e parë në Tiranë u hap në vitin 2016 dhe në mars të vitit 2020 hapëm një tjetër në qendër të qytetit.  Nga dhjetori i vitit 2021 jemi prezent edhe në qytetin e Durrësit me zyra te reja dhe moderne.

Me mbi 4.500 punonjës dhe shërbime aktive në 15 vende, ne tani përfaqësojmë një kombinim unik CRM Multichannel Operation, User Experience Design dhe ekspertizës teknologjike.

Pozicione pune vakante në:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Zagreb
Rijeka
Belgrado
Tunis

Assist Digital Tirana 1

Rruga “Shemsie Haka”, Kompleksi Matrix

2016

VITI I HAPJES

+1000

NJERËZ

IT

GJUHA

SHËRBIME

INDUSTRIA

Assist Digital Tirana 2

Rruga e Durrësit

2020

VITI I HAPJES

+300

NJERËZ

IT EN DE FR

GJUHA

TURIZËM

INDUSTRIA
assist-digita-albania-tirana-003
assist-digita-albania-tirana-004
assist-digita-albania-tirana-005

Informohu mbi pozicionet e punës vakante në Tiranë

Assist Digital Durrës

Rruga Egnatia, Flagship Center, Durrës

2021

VITI I HAPJES

+100

NJERËZ

IT EN

GJUHA

SHËRBIME

INDUSTRIA
Assist-Digital-Albania-Pic (3)_compressed
Assist-Digital-Albania-Pic (4)_compressed-2
Assist-Digital-Albania-Pic (5)_compressed

Informohu mbi pozicionet e punës vakante në Durrës