logo-assist-low.png

Vende pune në Tiranë nga Assist Digital

Mirëserdhët në Assist Digital në Tiranë

Ne ofrojmë shërbim klienti në disa gjuhë për klientë të shumtë ndërkombëtarë, kryesisht në sektorin e telekomunikacionit, turizmit dhe shërbimeve.

Assist Digital Albania

Qendra jonë e parë u hap në Tiranë në vitin 2016 dhe në vitin 2020 hapëm një tjetër në qendër të Tiranës. Nga dhjetori i vitit 2021 jemi të pranishëm edhe në qytetin e Durrësit duke ofruar mbi 200 vende pune në Durrës për të rinjtë e këtij qyteti.

Me mbi 5.500 punonjës dhe shërbime aktive në 15 vende, ne tani përfaqësojmë një kombinim unik CRM Multichannel Operation, User Experience Design dhe ekspertizës teknologjike.

Zyrat tona në Tiranë

Assist Digital Tirana 1

Rruga “Shemsie Haka”, Kompleksi Matrix

2016

VITI I HAPJES

+1000

NJERËZ

IT

GJUHA

TELEKOMUNIKIMI

INDUSTRIA

Assist Digital Tirana 2

Rruga e Durrësit

2020

VITI I HAPJES

+300

NJERËZ

IT EN

GJUHA

TURIZËM DHE SHËRBIME

INDUSTRIA
Zyrat tona në Tiranë janë një shembull unik në Shqipëri edhe më gjerë duke i ofruar punonjësve tanë mjedis dhe kushte pune me standarde Evropiane.
3d-buildings
2

SELI

livingroom
6

ZONA RELAX

support
+1000

STACIONE PUNE

Ne kujdesemi për punonjësit tanë duke u ofruar stimuj që të përmisojnë jo vetëm jetën e tyre profesionale por edhe atë personale.
education
Trajnime të paguara dhe përditësime të vazhdueshme
teamwork
Mjedis pune rinor dhe dinamik
growth-chart
Një rrugë rritjeje që synon të përmirësojë përvojën tuaj profesionale
health-insurance
Sigurim Shëndetësor
assist-digita-albania-tirana-003
assist-digita-albania-tirana-004
assist-digita-albania-tirana-005

Informohu mbi pozicionet e punës vakante në Tiranë

Kush punon me ne

5/5
Pagesa është një nga faktorët kryesorë që punoj në Assist Digital, veçanërisht sepse paga shoqërohet me përfitime shtesë.
Anxhela
Coach Quality
Assist Digital, Tirana
5/5
Zyrat e Assist Digital janë vendi i duhur për të punuar duke krijuar një mjedis të rehatshëm jo vetëm për mirëqenien fizike, por edhe për mirëqenien mendore.
Ambra
Konsulent Telefonik
Assist Digital, Tirana
5/5
Në Assist Digital gjeta një mjedis pune stimulues me grupe heterogjene dhe mundësi për të rritur njohuritë e mia.

Geri

Trainer
Assist Digital, Tirana
Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Zagreb
Rijeka
Belgrado
Tunis