logo-assist-low.png

Vende pune në Durrës nga Assist Digital

Mirëserdhët në Assist Digital në Durrës

Ne ofrojmë shërbim klienti në disa gjuhë për klientë të shumtë ndërkombëtarë, kryesisht në sektorin e telekomunikacionit, turizmit dhe shërbimeve.

Assist Digital Albania

Qendra jonë e parë u hap në Tiranë në vitin 2016 dhe në vitin 2020 hapëm një tjetër në qendër të Tiranës. Nga dhjetori i vitit 2021 jemi të pranishëm edhe në qytetin e Durrësit duke ofruar mbi 200 vende pune në Durrës për të rinjtë e këtij qyteti.

Me mbi 5.500 punonjës dhe shërbime aktive në 15 vende, ne tani përfaqësojmë një kombinim unik CRM Multichannel Operation, User Experience Design dhe ekspertizës teknologjike.

Zyrat tona në Durrës

Assist Digital Durrës

Rruga Egnatia, Flagship Center, Durrës

2021

VITI I HAPJES

+100

NJERËZ

IT EN

GJUHA

SHËRBIME

INDUSTRIA
Zyrat tona në qendër të qytetit janë një shembull unik në Shqipëri edhe më gjerë duke ofruar punë në Durrës me kushte dhe standarde Evropiane.
tiles
2

KATE

livingroom
2

ZONA RELAX

support
+200

STACIONE PUNE

Ne kujdesemi për punonjësit tanë duke u ofruar stimuj që të përmisojnë jo vetëm jetën e tyre profesionale por edhe atë personale.
education
Trajnime të paguara dhe përditësime të vazhdueshme
teamwork
Mjedis pune rinor dhe dinamik
growth-chart
Një rrugë rritjeje që synon të përmirësojë përvojën tuaj profesionale
health-insurance
Sigurim Shëndetësor
Assist-Digital-Albania-Pic (4)_compressed-2
Assist-Digital-Albania-Pic (5)_compressed
Assist-Digital-Albania-Pic (6)_compressed-2

Informohu mbi pozicionet e punës vakante në Durrës

Kush punon me ne

5/5
Assist Digital është një kompani serioze ku ndihem shumë mirë. E vlerësoj sistemin e tyre të meritokracisë që më motivon të jap gjithmonë më të mirën time dhe të ndihem pjesë e një grupi që rritet çdo ditë.
Keno

Konsulent Telefonik
Assist Digital, Durrës

5/5
U transferova në Shqipëri sepse në Assist Digital pashë mundësi të reja rritjeje në një kompani që vlerëson potencialit tim.

Luigi

Team Leader
Assist Digital, Durrës
5/5
Puna në një mjedis komod dhe mikpritës më bën të ndihem e kënaqur, por arsyeja kryesore që zgjodha të punoj për Assist Digital është pagesa më e lartë në treg.

Sara

Konsulente Telefonike
Assist Digital, Durrës
Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Zagreb
Rijeka
Belgrado
Tunis