logo-assist-low.png

Fuqia Transformuese e Leximit – Gëzuar Ditën e Libërdashësve!

Agosto 9, 2023
Në një epokë të dominuar nga ekranet, kënaqësi të shpejta dhe ritmi i pamëshirshëm i jetës moderne, të lexuarit mund të duket si një relike e çuditshme e së shkuarës.
Evente

Përhapim buzëqeshje dhe krijojmë kujtime: Festimet e Ditës së Fëmijëve në Assist Digital

Giugno 14, 2023
Dita e Fëmijëve është një rast i veçantë që sjell gëzim dhe lumturi për fëmijët në mbarë botën. Në Assist Digital, festa u zhvillua në 1 Qershor, ku punonjësit u mblodhën për ta bërë këtë ditë të paharrueshme për të vegjlit.
Evente

Java e përqafimeve falas në Assist Digital Albania

Giugno 14, 2023
Nga data 29 maj deri më 4 qershor 2023, punonjësit dhe vizitorët në zyrat e tyre në Tiranë dhe Durrës u mblodhën së bashku për të përhapur dashurinë, harmoninë dhe ndërgjegjësimin për shëndetin mendor nëpërmjet fuqisë së përqafimeve.
Evente

Turneu Ping-Pong në Assist Digital

Giugno 14, 2023
Prilli ishte një muaj emocionues në Assist Digital pasi punonjësit u mblodhën për një turne intensiv ping-pongu. Konkursi shfaqi aftësitë, emocionet dhe punën në ekip të pjesëmarrësve.
Evente

Punonjësit e Assist Digital Shkëlqejnë në Edicionin e 10-të të Maratonës Wings for Life

Giugno 7, 2023
Më 7 maj 2023, Liqeni Artificial i bukur i Tiranës u bë sfondi i edicionit të 10-të të Maratonës Wings for Life, një ngjarje bamirësie globale që synon mbledhjen e fondeve për kërkime,  për të sëmurët me dëmtim në shtyllë kurrizore.
Këshilla Karriere

Si të shkruajmë një CV profesionale

Aprile 14, 2023
Një CV nuk duhet të jetë më shumë se dy faqe A4. Për të kursyer hapësirë, përshkruani vetëm pikat kryesore të arsimit dhe përvojës profesionale.
Evente

Paint and Sip, workshop për kolegët e Assist Digital

Aprile 13, 2023
Paint and Sip, është një klasë pikture argëtuese, e udhëhequr nga një artist që ofron udhëzime hap pas hapi për riprodhimin e një vepre arti të përzgjedhur paraprakisht.

Scopri le opportunità di lavoro a:

Milano
Roma
Napoli
Londra
paris
Monaco

Valencia

Amsterdam

Zagabria
Fiume
Belgrado
Tunisi
logo-assist-low.png