logo-assist-low.png

Si të shkruajmë një CV profesionale

14 Prill, 2023
Një CV nuk duhet të jetë më shumë se dy faqe A4. Për të kursyer hapësirë, përshkruani vetëm pikat kryesore të arsimit dhe përvojës profesionale.
Evente

Paint and Sip, workshop për kolegët e Assist Digital

13 Prill, 2023
Paint and Sip, është një klasë pikture argëtuese, e udhëhequr nga një artist që ofron udhëzime hap pas hapi për riprodhimin e një vepre arti të përzgjedhur paraprakisht.

Pozicione pune vakante në:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Zagreb
Rijeka
Belgrado
Tunis
logo-assist-low.png