logo-assist-low.png

Kush është Assist Digital Albania?

Ne jemi një kompani ndërkombëtare me në fokus menaxhimin e përvojës së klientit në të gjitha kanalet.

Kë po kërkojmë

Zbuloni nëse jeni kandidati i përsosur për t’u bashkuar me ne!
group-27@2x.png
Njohuri shumë të mirë të gjuhës italiane, angleze, gjermane, franceze dhe spanjolle
group-31@2x.png
Aftësi në menaxhimin e stresit
group-32@2x.png
I gatshëm për të punuar me turne

Ajo që ne ju ofrojmë

Zbuloni përfitimet që mund të gëzoni nëse bashkoheni me ekipin tonë!
education
Trajnime të paguara dhe përditësime të vazhdueshme
teamwork
Mjedis pune rinor dhe dinamik
growth-chart
Një rrugë rritjeje që synon të përmirësojë përvojën tuaj profesionale
health-insurance
Sigurim Shëndetësor

Stafi Ynë

Gianluca Fulciniti

HR Site Manager and Board Member
Tirana 1, Ali Demi/Tirana 2, Rr. Durrësit

Giuliano Iodice

Contact Center Manager
Tirana 1, Ali Demi

Elona Ymeri

Business Manager
Tirana 2, Rr. Durrësit

Artjon Sinanaj

Business Supervisor
Tirana 1, Ali Demi

Kristina Murati

Business Manager
Tirana 2, Rr. Durrësit

Giovanni Vinciguerra

Business Supervisor
Tirana 1, Ali Demi

Marsel Lumi

Business Supervisor
Tirana 1, Ali Demi

Diljana Ymeri

Factory Leader Marketing Automation
Tirana 1, Ali Demi

Erenik Litja

Business Manager
Tirana 2, Rr.Durrësit