logo-assist-low.png

Përhapim buzëqeshje dhe krijojmë kujtime: Festimet e Ditës së Fëmijëve në Assist Digital

Dita e Fëmijëve është një rast i veçantë që sjell gëzim dhe lumturi për fëmijët në mbarë botën. Në Assist Digital, festa u zhvillua në 1 Qershor, ku punonjësit u mblodhën për ta bërë këtë ditë të paharrueshme për të vegjlit.

Përhapim buzëqeshje dhe krijojmë kujtime: Festimet e Ditës së Fëmijëve në Assist Digital

Dita e Fëmijëve është një rast i veçantë që sjell gëzim dhe lumturi për fëmijët në mbarë botën. Në Assist Digital, festa u zhvillua në 1 Qershor, ku punonjësit u mblodhën për ta bërë këtë ditë të paharrueshme për të vegjlit. Nga vizita në një jetimore te organizimi i një feste të gjallë për fëmijë, Assist Digital tregoi përkushtimin e saj për të përhapur buzëqeshje dhe për të krijuar përvoja të paharrueshme.

Vizitë në Shtëpinë e Foshnjës në Durrës:

Për të nisur festimet e Ditës së Fëmijëve, një grup punonjësish të Zyrës së Durrësit bënë një vizitë të ngrohtë në Shtëpinë e Foshnjës në Durrës. Ekipi solli dhurata dhe surpriza për fëmijët, duke synuar që ditën e tyre të jetë sa më e ndritshme. Gëzimi në fytyrat e fëmijëve ishte i paçmuar pasi ata morën dhuratat e tyre dhe kaluan kohë cilësore me punonjësit e kujdesshëm. Ishte një gjest i bukur që tregoi dhembshurinë dhe mirësinë që qëndron në thelbin e vlerave të Assist Digital.

 

Festa e Fëmijëve në Zyrën Ali Demi:

Pasdite, zyra e Ali Demit në Tiranë u shndërrua në një vend magjik për festën e fëmijëve. Punonjësit e Assist Digital, të shoqëruar nga fëmijët e tyre, u mblodhën për një pasdite të mbushur me emocione dhe argëtim. Vendi ishte zbukuruar me dekorime shumëngjyrëshe dhe animatorët e veshur si personazhet e dashur të filmave vizatimorë sollën buzëqeshje në fytyrat e fëmijëve.

Festa nisi me pikturimin e fytyrës, ku piktorët profesionistë të fytyrës i shndërruan fëmijët në superheronj, princesha dhe kafshë të preferuara. Fytyrat e fëmijëve u ndriçuan me kënaqësi teksa panë reflektimet e tyre të pikturuara në pasqyrë.

Për të shtuar një element të konkurrencës miqësore, fëmijët u ndanë në dy grupe: vajza kundër djemve. Animatorët organizuan një sërë lojërash dhe sfidash, duke i inkurajuar fëmijët të shfaqin aftësitë e tyre, punën në grup dhe shpirtin konkurrues. Lojërat dhanë të qeshura dhe emocione të pafundme.

Ndërsa lojërat vazhdonin, zyra bënte jehonë me brohoritje dhe të qeshura. Fëmijët morën pjesë me entuziazëm, duke mbështetur shokët e skuadrës dhe duke shfaqur vlera sportive. Ishte një pamje e gëzueshme të shihje krijimin e miqësive dhe lidhjet të forcohen mes fëmijëve.

Pavarësisht fituesit të lojrave, të dyja skuadrave u shpërndanë dhurata të vogla si shpërblim për pjesëmarrjen e tyre aktive. Fytyrat e fëmijëve shkëlqenin me krenari teksa merrnin çmimet, duke vlerësuar mirënjohjen për përpjekjet e tyre.

 

Si përfundim:

Dita e Fëmijëve në Assist Digital ishte një sukses i jashtëzakonshëm, duke lënë një përshtypje pozitive si te punonjësit ashtu edhe te fëmijët e tyre. Vizita në Shtëpinë e Fëmijës në Durrës tregoi përkushtimin e kompanisë për t’i dhuruar komunitetit dhe për të përhapur dashurinë për ata në nevojë. Festa e Fëmijëve bashkoi familjet në një festë të gjallë, duke krijuar kujtime të dashura për të gjithë pjesëmarrësit.

Dita e Fëmijëve është një kujtesë për të çmuar pafajësinë dhe mrekullinë që fëmijët sjellin në jetën tonë. Festimi i Assist Digital tregoi vlerat e kompanisë për dhembshurinë, unitetin dhe krijimin e një ndikimi pozitiv. Ishte një ditë e mbushur me lumturi, të qeshura, konkurrencë miqësore dhe besimin e përbashkët se çdo fëmijë meriton një botë plot dashuri dhe mundësi.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tema të tjera

Uncategorized

Fuqia Transformuese e Leximit – Gëzuar Ditën e Libërdashësve!

9 Gusht, 2023
Në një epokë të dominuar nga ekranet, kënaqësi të shpejta dhe ritmi i pamëshirshëm i jetës moderne, të lexuarit mund të duket si një relike e çuditshme e së shkuarës.
Evente

Përhapim buzëqeshje dhe krijojmë kujtime: Festimet e Ditës së Fëmijëve në Assist Digital

14 Qershor, 2023
Dita e Fëmijëve është një rast i veçantë që sjell gëzim dhe lumturi për fëmijët në mbarë botën. Në Assist Digital, festa u zhvillua në 1 Qershor, ku punonjësit u mblodhën për ta bërë këtë ditë të paharrueshme për të vegjlit.
Evente

Java e përqafimeve falas në Assist Digital Albania

14 Qershor, 2023
Nga data 29 maj deri më 4 qershor 2023, punonjësit dhe vizitorët në zyrat e tyre në Tiranë dhe Durrës u mblodhën së bashku për të përhapur dashurinë, harmoninë dhe ndërgjegjësimin për shëndetin mendor nëpërmjet fuqisë së përqafimeve.

Pozicione pune vakante në:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Zagreb
Rijeka
Belgrado
Tunis
logo-assist-low.png