logo-assist-low.png

Punonjësit e Assist Digital Shkëlqejnë në Edicionin e 10-të të Maratonës Wings for Life

Më 7 maj 2023, Liqeni Artificial i bukur i Tiranës u bë sfondi i edicionit të 10-të të Maratonës Wings for Life, një ngjarje bamirësie globale që synon mbledhjen e fondeve për kërkime,  për të sëmurët me dëmtim në shtyllë kurrizore.

Më 7 maj 2023, Liqeni Artificial i bukur i Tiranës u bë sfondi i edicionit të 10-të të Maratonës Wings for Life, një ngjarje bamirësie globale që synon mbledhjen e fondeve për kërkime,  për të sëmurët me dëmtim në shtyllë kurrizore. Midis pjesëmarrësve ishin dhjetë punonjës Assist Digital. Pavarësisht motit përvëlues, përfaqësuesit e ekipit të Assist Digital, jo vetëm që shfaqën qëndrueshmërinë e tyre fizike, por gjithashtu shfaqën lidhje të jashtëzakonshme me njëri-tjetrin duke u argëtuar gjatë rrugës.

Një sfidë të barabartë për të gjithë pjesëmarrësit

Maratona Wings for Life është një ngjarje unike që dallon nga maratonat e  tjera tradicionale. Në vend që të ketë një distancë fikse, gara përmban një vijë fundi lëvizëse në formën e një makine ndjekëse. Ndërsa pjesëmarrësit vrapojnë përgjatë kursit piktoresk, makina ndjekëse rrit gradualisht shpejtësinë e saj derisa t’i kalojë, duke shënuar fundin e garës së tyre. Ky koncept inovativ siguron një sfidë të barabartë për të gjithë pjesëmarrësit, pavarësisht nga aftësitë e tyre.

Kontribut për një kauzë të denjë.

Gara filloi pranë Liqenit Artificial të Tiranës, me mijëra vrapues nisën me padurim garën. Punonjësit e Assist Digital e nisën me një ritëm të qëndrueshëm, duke ruajtur fokusin e tyre në qëllimin përfundimtar – të përshkojnë sa më shumë distancë sa të jetë e mundur përpara se makina t’i arrijë.

Me kalimin e kilometrave, vapa përvëluese përbënte një sfidë të vështirë, por ekipi i Assist Digital refuzoi të dorëzohej. Ata mbështetën dhe motivuan njëri-tjetrin, duke ndarë fjalë inkurajimi dhe të qeshura gjatë gjithë garës. 

Me çdo hap, anëtarët e ekipit të Assist Digital shtynë veten e tyre , të nxitur nga fakti se përpjekjet po kontribuonin në një kauzë të denjë. Maratona Wings for Life nuk ka të bëjë vetëm me arritjet personale; ka të bëjë me ndryshimin në jetët e të prekurve nga dëmtimet e shtyllës kurrizore.

Ndërsa makina ndjekëse fitonte shpejtësi, anëtarët e ekipit të Assist Digital vazhdonin të vraponin duke dhënë më të mirën nga vetja. Vendosmëria e tyre ishte e dukshme pasi ata vazhduan të tejkalonin pritshmëritë e tyre. Së bashku, ata përshkuan një distancë  prej 35.67 kilometrash, duke treguar qëndrueshmërinë dhe angazhimin e tyre të palëkundur.Aktivitete të tilla të lidhura me ekipin nxisin një atmosferë pozitive dhe bashkëpunuese, duke rritur produktivitetin dhe kënaqësinë në punë midis punonjësve.

Pasi kaluan vijën e finishit, anëtarët e ekipit të Assist Digital festuan arritjet e tyre me një ndjenjë krenarie dhe arritjeje. Ata jo vetëm kaluan garën, por gjithashtu dhanë një kontribut domethënës në hulumtimin e dëmtimit të shtyllës kurrizore. Gëzimi dhe përmbushja që ata përjetuan gjatë gjithë maratonës ishin një dëshmi e fuqisë së punës në grup dhe rëndësisë së bashkimit për një kauzë të përbashkët.

Edicioni i 10-të i Maratonës Wings for Lifes ishte një eksperiencë e paharrueshme për punonjësit e Assist Digital. Ata shfaqën aftësitë e tyre fizike, forcuan lidhjet e tyre si ekip dhe patën një shpërthim absolut gjatë rrugës. Pjesëmarrja e tyre tregon angazhimin e kompanisë për të bërë një ndikim pozitiv, si brenda organizatës ashtu edhe komunitetit në përgjithësi. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Tema të tjera

Uncategorized

Fuqia Transformuese e Leximit – Gëzuar Ditën e Libërdashësve!

9 Gusht, 2023
Në një epokë të dominuar nga ekranet, kënaqësi të shpejta dhe ritmi i pamëshirshëm i jetës moderne, të lexuarit mund të duket si një relike e çuditshme e së shkuarës.
Evente

Përhapim buzëqeshje dhe krijojmë kujtime: Festimet e Ditës së Fëmijëve në Assist Digital

14 Qershor, 2023
Dita e Fëmijëve është një rast i veçantë që sjell gëzim dhe lumturi për fëmijët në mbarë botën. Në Assist Digital, festa u zhvillua në 1 Qershor, ku punonjësit u mblodhën për ta bërë këtë ditë të paharrueshme për të vegjlit.
Evente

Java e përqafimeve falas në Assist Digital Albania

14 Qershor, 2023
Nga data 29 maj deri më 4 qershor 2023, punonjësit dhe vizitorët në zyrat e tyre në Tiranë dhe Durrës u mblodhën së bashku për të përhapur dashurinë, harmoninë dhe ndërgjegjësimin për shëndetin mendor nëpërmjet fuqisë së përqafimeve.

Pozicione pune vakante në:

Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Zagreb
Rijeka
Belgrado
Tunis
logo-assist-low.png