logo-assist-low.png

Po kërkoni sfida të reja?

Puno edhe ti në një mjedis dinamik dhe ndërkombëtar ku mund të fitosh dhe zhvillosh aftësi të reja.

Assist Digital Albania

Ne jemi një kompani ndërkombëtare e specializuar në menaxhimin e përvojës së klientit, duke udhëhequr për mbi 15 vjet transformimin dixhital të kompanive dhe duke i mbështetur ato në menaxhimin e marrëdhënieve të tyre me klientët. Me një fokus të fortë në performancë, ne operojmë me sukses në katër segmente biznesi: Këshillim për CRM, Shërbim dhe Dizajn, Teknologji dhe Transferim i Proceseve të Biznesit.

Aktiv në disa tregje të ndryshme si ai Automobilistik, Bankar, Mediatik, Telekomunikacionit, Sektorin e Shërbimeve etj., ne jemi të pranishëm në Itali, Francë, Gjermani, Britaninë e Madhe dhe Spanjë me qendra operacionale në Shqipëri, Kroaci dhe Tunizi. Ne kemi mbi 4.500 punonjës dhe një qarkullim që në vitin 2020 arriti në 92 milion euro, me një rritje vjetore prej rreth 20% në vit gjatë 10 viteve të fundit.

+4500

BASHKËPUNËTORË NË EVROPË

8

SHTETE

16

ZYRA

+1500

BASHKËPUNËTORË NË SHQIPËRI

+500

PROJEKTE DIXHITALE

15

GJUHË TË FOLURA NGA EKIPI YNË

Në vitin 2020 Assist Digital u përfshi në renditjen e Italy’s Best Employer 2021 të krijuar nga Corriere della Sera Economia, një nga botimet më të rëndësishme ekonomike italiane.

Aktiv që prej vitit 2016 me dy seli në Tiranë dhe me më shumë se 1300 të punësuar.
Aktiv që prej dhjetorit të 2021 me më shumë se 200 stacione pune.
Milan
Rome
Naples
London
paris
Munich

Valencia

Amsterdam

Zagreb
Rijeka
Belgrado
Tunis
“Kjo punë ka qenë për mua një mundësi e madhe për të vazhduar studimet dhe në të njëjtën kohë për të bërë një përvojë profesionale me një ekip të ri njerëzish të motivuar që vijnë nga e gjithë bota.”
“Kjo punë ka qenë për mua një mundësi e madhe për të vazhduar studimet dhe në të njëjtën kohë për të bërë një përvojë profesionale me një ekip të ri njerëzish të motivuar që vijnë nga e gjithë bota.”

Pozicionet vakante në Shqipëri

Nëse jeni në kërkim të një pune të re stimuluese që ju jep mundësinë të arrini qëllime të reja profesionale dhe nëse ëndërroni të bëheni pjesë e një mjedisi ndërkombëtar me njerëz të rinj dhe të motivuar, jeni kandidati i duhur për ne.

Na dërgoni CV -në tuaj dhe bashkohuni me ekipin tonë!

Klientët Tanë:

group-15.png
group-16.png
group-17.png
group-18.png
group-22.png
group-21.png
group-20.png
group-19.png
group-23.png
group-24.png
group-25.png
group-26.png

Klientët Tanë:

group-15.png
group-16.png
group-17.png
group-18.png
group-22.png
group-21.png
group-20.png
group-19.png
group-23.png
group-24.png
group-25.png
group-26.png